17 February 2015

Its all about business

Assalammuallaikum wbt.. Perghh lama giler dah aku tak update apa-apa kat sini kan hehehe..
Walaupun dalam diam aku sedang gigih menyiapkan beberapa cerpen dan novel untuk bacaan anda semua ..

Walaupun aku sibuk sekarang bekerja mengumpul duit untuk pelbagai urusan dan sara hidup.. Aku tetap jenguk juga kat blog aku ini.. Ada juga aku terbaca beberapa komen minta aku bukukan karya-karya aku ni.. Hmm idea yang menarik,namun aku tak tahu ada ke company nak publishkan karya aku ni hahahaha.. Memang tak ar kan..

Memandangkan kita bakal berhadapan dengan GST, dan segala kos hidup akan meningkat dan membebankan jadi aku ingat aku nak jual la karya-karya aku nanti.. Hehehe nak cari duit poket sikit.. Cukuplah setakat lepas untuk bayar sewa rumah kan hahahaha..

So karya-karya akan datang aku akan jual..hehehe . Sesape yang beli nanti aku akan hantar melalui email dalam format pdf. Hmmmm macam bajet bagus je kan sampai nak jual hahahaha.. Jangan risaulah, kalau aku nak jual pon aku tak akan charge sampai beratus2.. Karya macam ni tak sampai pun rm30.. Hahaha

Antara karya yang bakal aku jual.. Antaranya .. Novel sambungan URUTAN CINTA.. dengan tajuk SENTUHAN (klasifikasi 18sx) .. Selain itu ada bebrapa lagi novel yang masih belum diberi tajuk, ada yang berklasifikasi 21sx(bacaan dewasa) .. Beberapa cerpen lain juga hampir siap ku taip.. Akan ku jual juga nanti..

Jangan risau , ada cerpen yang aku akan siarkan secara percuma kat sini.. Hehehehe .. Tapi kan, aku tak yakin macam ada orang nak beli je ..hehehe.. So yeah kalau korang sume bersetuju dengan idea aku.. Bolehlah komen.. Kalau tak setuju tak apa.. Aku tak jual.. Hmmmm