22 August 2014

Sesuatu yang sukar di jelaskan


Pagi yang biasanya indah ini merupakan saat yang paling sempurna untuk aku melelapkan mata. Sejak jadual kerja ku bertukar, maka secara tidak langsungnya gaya hidupku juga turut bertukar. Sebelum aku membebel dengan panjang lagi, aku nak minta maaf sebab dah terlalu lama aku tak update blog ni, hehehehe ..

Bukan senagaja aku tak nak update namun terlalu banyak kejadian atau peristiwa yang berlaku sejurus aku selesai update post yang terakhir dalam blog ini, namun terlalu sibuk hingga aku tak berdaya nak diceritakan dan postkan dalam blog ini.. Pahit manis banyak ku lalui sepanjang masa aku   Menghilangkan diri dalam dunia blog ini.

Namun aku tidak pernah lupakan hal blog ini namun aku tidak dapat luahkan dalam blog ini dalam waktu itu.. Kini, segalannya hampir stabil.. Dan aku sejujurnya sedikit demi sedikit ingin menghilangkan diri dari dunia PLU ini.. Namun setiap yang berlaku padaku, memberi begitu banyak idea untuk ku karangkan sebagai kisah untuk isi di dalam blog ini..

Aku tau, aku percaya ramai blogger lain ada berkongsi kisah peribadi mereka, terutamanya soal perasaan dan percintaan mereka.. Tapi bukan aku, aku x suka sgt nak share benda2 gitu dalam bentuk luahan hati tanpa ada penceritaan lengkap.. Cukuplah kisah yang lepas ku kongsikan sebagai contoh novel Sisi Gelapku.. Cukuplah.. Nanti aku ceritakan hal peribadi aku kang, korang rasa bosan ,menyampah dan meluat lak.. So baik aku simpankan sahaja..

Tentang karya.. Fuhhh makan masa yang lama bro/sis.. Memang makan masa yang lama untuk ku hasilkan.. Namun aku akan cuba demi memenuhi kepuasan anda pembaca yang selalu menjengah ke blog usang dan buruk ini..

-just give me sometime to create something good for you
-u can't never rush the creativity process