17 December 2010

Urutan Cinta -sinopsis-

URUTAN CINTA ~khuzairi~

 20 DECEMBER 2010

Mengisahkan kehidupan seorang pelajar yang bekerja sebagai tukang urut untuk menampung hidupnya sebagai pelajar di salah sebuah kolej di Kuala Lumpur.
Zard/Zey merupakan peljar kolej yang memiliki kelebihan mengurut. Ramai yang meminati servisnya sebagai tukang urut. Jika di kolej dia dikenali dengan nama panggilan Zey dari kalangan rakan-rakannya,namun di dunia urutan atau ‘songsang’ dia dikenali sebagai Zard. Zard/Zey di ajak kawannya Haikal untuk bekerja di pusat urutan yang di uruskan seorang lelaki lembut berbangsa cina,Jacky. Servis Zard/Zey selalu di pinta setiap pelangan yang datang ke pusat urutan jacky hingga menimbulkan rasa iri hati terhadap pekerja lain di situ bernama Boni. Seorang pegawai polis turut meminati Zard/Zey selepas kali pertama dia menerima urutan darinya. Begitu juga dengan seorang lelaki bernama Johari.
Zard/Zey juga turut diminati seorang wanita bernama Nurul yang juga pelajar dari kolej yang sama dengan Zard/Zey.pelbagai insiden atau kejadian yang berlaku pada Zard/Zey dengan kawan-kawan kolejnya yang lain-Bahri,Eddy,Syukur hingga menyebabkan Zard/Zey berfikir dua kali untuk meneruskan hidupnya sebagai gay dan tukang urut.

Bakal disiarkan pada 20 December 2010.

5 comments:

  1. Aduh, cerita best ni....memang tak boleh dilepas kan hihihi

    ReplyDelete
  2. chocolate: sabar ye..lagi beberapa hari je lagi
    prince patrick: ye..kena bac ni hehehe

    ReplyDelete