22 November 2012

Assalamualaikum w.b.t.. dan salam sejahtera..

Alhamdulillah akhirnya siap gak cerpen kisah cinta sejati normal/straight brjudul Buai-Buai Cinta 

 












..aku tahu mmg lama bebenor aku tak update blog ni..ada banyak sangat perancangan yang perlu ku utamakan..sekarang ni aku masih lagi melapangkan waktu untuk menaip tiga cerita yang berkemungkinan besar akan ku post kat sini x lama lagi..

ada yg tanya dengan adanya cerita Buai-Buai Cinta,adakah cerita plu sudah dihentikan..tidak..cerita plu masih ada..aku ngah taip la ni..

aku hrp korang sume paham dengan keadaan aku skrg ni..sudi2kanlah bantu aku utk klik kat iklan yg korang nampak..x kene byr pun..stkt klik je..barulah bersemangat sikit utk aku menaip nnt..

aku harap korang semua terhibur dgn semua cerita-ceritaku..so tunggu jela nnati kemunculan 3 lagi cerita ni..mungkin esok lusa akan disiarkan hehe

adios amigo..

Wassalam

2 comments:

  1. bagus tulisan kau khuzairi..
    teruskan penulisan kau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx bro..i'll do my best..rerajin la komen mana yg suka dan x suka kat karya aku ek

      Delete