02 December 2012

Nantikan Kemunculannya


Assalamualaikum..dan salam sejahtera..hurmm ade tak lagi yang sudi menjenguk blog buruk aku ni??hurmm kepada yang setia tu..korang terbest la..well kalo korang leh tgk kat ruangan sebelah KIRI blog ni ade 2 gambar cover bagi cerita yang bakal disiarkan tak lama lagi.. iaitu cerita
cerita kat atas ni bakal di siarkan pada pertengahan bulan ini,cerita ni 96%siap.. manakala cerita 

ini merupakan karya kedua aku dalam bentuk seram mistik selepas cerita

Buai-Buai Cinta

cerita ini bertajuk "DUKUN" bakal disiarkan pada bulan januari tahun 2013..cerita ini hampir 68%siap..tengah gigih menulis la ni..perghh penat..

kalo korang nak tau sinopsis cerita "DUKUN" ni..nantikan,dalam bulan ni aku akan post sinopsis cerita ni..kalo korang baik hati,rerajin la klik kat iklan..penat aku menulis..x cian ke kat aku..aku mtk korg klik je kat iklan bukan ke bayar pun an..jadi bersamalah kita bekerjasama..hehehe

dah aku nk tido..penat sangat ni..so nantikan jela ye

for now..

me/khuzairi mengucapkan...

wassalam..

1 comment:

  1. yesss... xsabar menunggu nih... caiyok2 khuzai...

    ReplyDelete