07 December 2012

PENGUMUMAN


arghhh maaf!! aku mintak maaf banyak-banyak!!

cerita :

INDAH KUNTUM DARI MEKARNYA

ada masalah, cerita itu tak dapat disiarkan pada bulan ini,sebab fail cerita tu dah corrupted ar..ni sume sebab virus tak guna..

jadi cerita tersebut akan ku gantikan dengan cerita :

DUKUN

yang bakal di siarkan part demi part bermula pada 20/12/12 .. manakala untuk sinopsisnya nanti akan disiarkan pada minggu depan

aku mintak maaf sebab perkara ni terjadi dan tak dapat di elakkan..maaf sangat-sangat ye..

10 comments:

  1. masih aq ingat tahun lepas, aq baca novel sisi gelapku kat sini.. terbaek r

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq bro..ko ade no aku kan..nape x pnh call??

      Delete
    2. nak call camne beb..tukaq phone..no2 semua xde beb.. adoyai..huhu.. citer sisi gelap tu lebih 10x aq baca beb.. terasa macam dekat je ngn aq..haha :P

      Delete
    3. patutlah senyap je..hurmm xpe2.. bacalah byk2 kali pun xpe..janji happy hehehe..aku ngah cari bdk2 yg berbakat yg leh jadi pelakon utk cerita sisi gelapku..aku nk try film kan cerita tu nanti huhu

      Delete
    4. tudia..ang nak filem kan?? haha..tolong masukkan kawasan2 yang menarik kat melaka nie ek..haha.. pantai tg bidara tu aq nak tgk sgt ang visualkan dlm bentuk video..hehe

      Delete
    5. just nak share ngn ang..hehe

      http://tersasardijalanmu.blogspot.com/2012/12/novel-yang-aku-baca-berkali-kali.html

      Delete
    6. tp kan laut kat tg bidara tu mcm kotor je skrg, x brp romantik dh nk wat since2 nice kat situ lalalalala

      btw i like ur blog..thanx bro..wat post khas psl blog aku hehehe tq ar sgt2 huhu

      Delete
    7. hahaha..sama2 beb.. nak pantai cantik gi pulau2.. aritu gi tioman memang superb r.. best tuk honeymoon..haaha

      Delete
  2. alahai... erm, sabarlah khuzai... n x kesah lar cerita apa pun, yg penting ceritamu... saya tetap menantikannya...

    ReplyDelete