28 February 2013

Penuh atau Separuh?

huhu huhu huhu..adehh tension dgn masalah keje skrg ni hehehe..ermm tadi aku ada sempat jenguk facebook.. ada org komen psl post aku kat fb..





seperti mana yg korag dpt tgk tu.. aku tanya psl dak2 fb aku satu soklan..korang baca jela dan korang fahaminya..

agak2 korang korang patutkah aku ikut cadangan kawan facebook ini? atau tidak?? sebab apa yang dikatanya memang betul.. tapi aku tak taulah kalo ada orang tak setuju.. kalo korang yg selalu jengah(selalu ke??) blog aku ni..korang rasa apa patut aku buat bedasarkan isu yang aku nyatkan seperti di dlam gambar itu??

10 comments:

  1. Separuh. Bru trilll.... Tp timeline upload tu biarlah consistent.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok thanx.. sy pun bercadang gak nk buat mcm tu..waktu upload part demi part memang kongsisten..jangan risaulah hehehe

      Delete
  2. khuzai..
    aku tiap malam jenguk blog ko...
    buat separuh part by part ok..saspen..hehehe tp biar lah panjang ckit... kalo sejemput ..bikin gua panessssssssssssss jer hehhehe...

    kalo ko x upload citer ..ko uploaad lah rutin harian ko...
    sejak baca sisi gelap ko ... nak tau juaga kisah ko..hehehe...baca rutin ko seperti baca sambungan sisi gelap ku 3 hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklah abg janggut..lepas ni aku akan ikut segala kata-kata abgjanggut ni hehehe..lps ni aku siarkan banyak2 ye..sbb lps ni buat pertama kalinya aku siarkan novel secara part by part..selama ni semuanya adalah cerpen je..sbb tu pendek je post..lps ni novel,aku siarkan pjg2 ok hahaha

      ok stp post novel aku nnt aku akan selangkan dengan beberapa post mengenai hal rutin dan mungkin peribadi aku disini.. ok... so keep supporting me k abang janggut huhuhu

      Delete
    2. heheheh ..syang khuzai hahahha
      pasti sapot punya ...don woli...hehehe

      Delete
    3. hahahahaadoii bgusla abgjangut..makin lebatla jangut mu itu ye

      Delete
  3. ehem2..
    smpaikan salam pada Mie Zackry tu ye.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe nak sampaikan salam ke??ala segan ar..hahaha
      xpe rbo aku pasti nnt mie zackry tu baca gak komen ko ni

      Delete
  4. Sy rasa pon elok sangat disiarkan part by part... cuma penyiaran tu kalau boleh biarlah konsisten... buat preview (macam iklan drama2 bersiri kat tv tu)... contohnya, setiap episod disiarkan setiap Jumaat, Sabtu dan Ahad (10 mlm released)...

    btw, untuk blog yang sangat menarik nih... saya kurniakan 5/5 bintang untuk awk en. khuzai... ngeh3...

    p/s: xsabar menunggu final episode kisah Dukun tu, bile ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..saya akan konsistenkan mcm drama bersiri lak ye hehehe
      terima kasih adam sebab beri bintang bagai kat sy hehehe

      kalo awk nak tahu bila episod akhir dukun tu sila ke facebook page setitikdakwatpena..disana saya ada umumkan bila episod akhir dukun itu disiarkan

      Delete