27 February 2013

Sejarah Sisi Gelapku

 

Ramai pembaca blog aku sudah pun membaca mengenai karya ini iaitu Sisi Gelapku ..karya ini mempunyai dua bahagian.. iaitu Sisi Gelapku dan Sisi Gelapku 2.. aku harap ada yang suka akan karya aku ini. cerita tulus dari hati mengenai pengalaman aku di dunia songsang ini. dunia yang penuh dengan larangan.

sebenarnya hari ni aku offday. aku pun tak kemana-mana, malas nak keluar. lagipun tak de kawan yang nak ajak aku keluar kan..yela dah dorang keje aku lak yang off hehehehe so arini aku lepak rumah setakat kemas rumah dan bilik yang hampir 80% nak menjadi rumah hantu atau rumah tinggal. hampehnya housemate.. mentang2lah aku ketua rumah, tak kan lah sampai hal nak bersih kan rumah ni ko let go kat aku lak..aku up sewa korang t,baru tau..rumah aku dah dipenuhi dengan khazanah yang tak diundang,sampai labah2 pun sedang giat melakukan kerja infrastruktur penenunan sarangnya dengan jaya..ketika tekun mengemas rumah aku terjumpalah item2 berharga yang terlalu lama sudah tidak ku lihat. barangan dari hasil pemberian kekasih aku yang pernah suatu ketika dulu bertahta dihatiku(biasalah penulis juniorkan,ayat jiwang kaw2 nye ar)

kalau korang betul2 membaca dan memahami cerita sisi gelapku, mesti korang perasaan dan tau ada beberapa item yang mereka berikan padaku dulu.. ye yang pertama adalah jeng jeng jeng..


nokia 3230

hahaha telefon bimbit pemberian badrul dulu kepada aku..perghh syadu siot tadi time belek2 menatang ni.. ini merupakan hadiah harijadi aku yang diberikan badrul satu ketika dahulu.. best ar..dapat handphone ni..dulu waktu sekolah menengah mana aku mampu nak beli telefon bimbit ni. bukan macam dak sekrang, dak2 tadika pun ada yang dh pakai Tab dah..perghhh beruntungnye jadi dak2 sekarang..hehe dh lama dah aku pakai telefon bimbit ni..hampir 3 tahun aku guna..pastu handphone ni dah jahanam.sbb baterinya selalu je kong..dah tukar bateri tp tetap kong gak..pelik ar..

Selain itu juga badrul pernah membri aku sesuatu yang amat berharga tanda ikatan cinta kami dulu..tapi sebab aku bebal sgt dgn cinta aku pada razif tu..aku dah pulangkan dah pemberian itu. iaitu rantai cinta,tanda ikatan aku dan badrul dulu..

Rantai Cinta

hehehe sempat aku snap gambar dulu sebelum aku pulangkan pulangkan rantai cinta ni kat badrul.. badrul tak suka pakai cincin taw..kata dia rimas..lerr mcm2la ko badrul.. sebab itu rantai ini,dia letak cincin..sekrang ni rantai ni dah ada kat badrul kembali..hehehe entahlah samada mamat tu simpan lagi rantai ni ke tidak..kalau dia simpan mesti kantaoi dengan isterinya.. hehehe 




selepas itu untuk part dua sisi gelapku ini, adalah razif..ye razif yang berjaya mengikat erti cinta aku kepada dia.. tapi itu pun tidak kekal lama.. what??? tak kekal?? adehh ramai yang mintak aku buat sambungan sisi gelapku ni..tapi aku seakan malas nak sambung..bukan sebab apa..cuma razif ..ermm ok la aku simpulkan jela kat post ini k..so lps ni hrp korang phm knp aku tak sambung cite ni lagi..
sisi gelapku ni berakhir bila razif dan aku bersatu..namun bak kata orang dan pepatah, ku sangka panas hingga ke petang tapi tengkujuh di tengahari..ye..hubungan aku dan razif tidak berkekalan. razif banyak mematangkan aku dalam bercinta..hmm razif dan aku mengambil keputusan untuk berpisah dengan cara baik..masing-masing memahami dan menerima keputusan untuk berpisah dengan baik.. razif tidak habiskan pelajarannya di kolej. dia tak hbiskan degree yang sepatutnya habis lagi 2 sem sahaja..tapi sebelum tamatnya pengajian,razif telah dilantik untuk menguruskan perniagaan ayahnya di UK,razif tinggal dengan kakak dan abang iparnya di sana..abang iparnya mengajar razif untuk mengendalikan business ayahnya disana.. itulah susah kapel dgn org kaya ni,asyik keluar negara je..
untuk suku tahun aku dan razif mulai sedar yang hubungan ini memang tidak akan berkekalan. kami berbincang cara baik.dan akhirnya masing-masing buat haluan sendiri..perghh seyes beb,aku tol2 frust gak ar time kitorg break,time dia da depan aku,aku control baik je..tp bila sorg2..wawawa menangis tak berlagu wei.. hahahaha..lepas aku break dgn razif,aku tutup pintu hatiku untuk bercinta,setahun gak la aku xde feeling kapel2 ni.. sume yang aku jumpa tidak seperti razif dan badrul..mereka lbih kepada kepuasan nafsu..kalo itu yg ko nak..aku layan je..ye aku layan,tapi untuk feeling2 ni mmg tarak.!!
ok so sekarang korang dah tau  knp aku mls nk buat sambungan sisi gelapku lg..yelah aku dh tak jumpa cinta mcm badrul dan razif..sampai ke laa ni ar..mmg xde!! ntah2 badrul dan razif ni dah sumpah aku kot! adehh siot ar korg..xnk bg aku bahgia hahahaha

ye seperti badrul,razif ada gak bg aku beberapa item istimewa..tp hanya satu je yg masih ku simpan..yg lain aku dh pulangkan..tu pun dia tak nak terima..tp sebab aku bertegas gak..aku xnak nnt aku xleh move on bila tgk brg2 yg dia bagi ni.. hanya satu je yg aku simpan iaitu sehelai t-shirt putih yang dia berikan pada aku..td time kemas2 bilik jumpa lah t shirt ni kat blkg almari..bapak dah buruk dh hahaha so aku belek balik laptop aku,aku jumpa la gmbar dulu kala disaat aku snap pic sambil pakai tshir yg dia bg ni..mmg nampak biasa je bg korg..tp bg aku..tshirt ni merupakan kenangan cinta aku dan razif..


t-shirt dari razif(sila abaikan si pemakai t-shirt)

amecam??cun tak?? hahahaha t-shirt murah je ni..berlambak kat uptown kan hahaha tp inilah t-shirt pemberian razif dulu..bg aku tshirt ni mmg cun..kalo korg rasa x cun..lantak korg ar..

akhrinya ini jela yang dapat aku kongsikan kepada korang..skrg segala item ni dah tinggal sejarah dah.. sejarah sebuah percintaan penuh konflik antara aku,badrul dan razif.. ye mmg aku dh x contack dorg lagi dh..aku dh mls nak igt pasal benda ni lagi..

btw, kalo korg ada baca cite dukun..cite ini akan tamat tak lama je lagi..dah nak habis dah pun..tinggal satu je lagi part..part akhir..yang akan aku upload bila-bila masa je hahahahaha so korang tunggu jela ye..

aku nak keluar jap lg..nak g tebus baucar BR1M ..hahaha aku dpt rm250..korang dpt x??kalo dpt untung ar kita kan..bg yg x dpt tu..alololo ciannyer dia hahahaha jahat aku ni haahhaha

- Wassalam -

28 comments:

  1. setiap pasangan yg "berkapel" lama atau sekejap pasti ade sesuatu yg indah utk dikenang bila berpisah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..terlalu indah untuk di kenal encik syhark.. tp yg paling berharga adalah cinta mereka yang menjadi pengalaman dalam diri ini

      Delete
  2. Curious nk tahu klu si badrul tu memang betul2 hilang ingatan ke x dulu? Klu betul memang penuh drama lh hidup ko..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dia tak hilang ingatan mmg confirm mudahlah hidup aku..mungkin aku xkan berkapel dgn razif..aku pun tak sangka benda ini akan berlaku..dh mcm drama kat tv lak bila farid gtau abg sedara dia ni hilang ingatan hahaha.
      biarlah dia..lagipun dia dh bahgia dgn isteri dia dan anak2 dia kat kuala kedah..

      Delete
    2. kuala kedah? Awat jauh sgt meqewang smpai mai kt kedah pulak???

      Delete
  3. citer ko rupanya. aku ingat citer fiksyen khayalan ko jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun ingat rekaan semata-mata, tak sangka lak citer betul...tp syg ko break ngan razif, aku rosang korang sangat sweet....hihih

      Delete
    2. err ye ni citer aku..citer psl dunia gila percintaan aku ni hahahaha

      Delete
    3. mmg rugi break up dgn razif.. tp bila fikir balik..ada baik juga.. sbb kalo dlm jangka pendek je aku dh leh tol2 hanyut dlm cinta songsang ni,kalo berterusan begini mmg susah lah aku nanti..sbb aku akui aku bkn pure gay..aku bisex..aku kene kawin gak nanti..dan aku kene juga berhenti dari berterusan begini..takut wei bila nk mati nnt..adehhh insaf jap..huhuhu

      Delete
    4. betullah tu, hubungan macam ni tak kan bawak ke mana..betul tak?

      Delete
  4. Alhamdulillah... thanks for the Memoir Sisi Gelapku... Sy doakan awk "lebih kaya dan berjaya" in your future...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin terima kasih ye adam..hehehe doa2kanlah sy kaya nnt leh sy belanja awak..hehehe

      Delete
  5. heheh montok nyer ko khuzai hahaha..
    khuzai...aku doakan ko bahagia dunia akhirat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mmg pun aku ni berisi hahaha
      sejak aku stdy dulu time dgn razif lg..sbb tu razif suka peluk aku hahaha sakit taw hidung aku kene picit dgn dia..makin kemek hidung ni haha

      Delete
  6. ooo baru r paham skang.. thanx kucai..xde sekuel sisi gelap pun takpe..

    #untung r dapat BR1M

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe baguslah dh paham skrg..
      yeahhh dpt BR1M hehehe
      knp? awak x dpt ke?

      Delete
  7. Crite yg spatutnye tmat ngn gmbire akhirnye. .... Hurm.. :l

    ReplyDelete
  8. salam khuzai...selamat pagi...
    xda sambungan lain ka?

    ReplyDelete
  9. apew jadi lps 2?? can i know the rest??

    ReplyDelete
  10. Khuzai, aku rasa macam aku jadi badrul lak dalam citer ni...kapel aku pun jadi pengapit gak masa aku kawen, tapi aku takdelah sampai lupa ingatan bagai...aku cool je, kapel aku pun sama...bila dah matured memang macam tu....kitorang 2-2 dah kawin dan dah ada anak dah...

    Wei...aku tak caye ah, betul ke ko wat pojek ngan hidayah??? Ke ko tambah 'ajinomoto' je nihh...dan dan lah nak ngaku bisek huh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup aku bisex.. aku tak bangga pun aku jadi begini..aku tak bangga bila aku pernah meniduri lelaki dan wanita.. aku bukanlah pure gay.. aku masih bernafsu terhadap wanita..even aku nak melancap pun aku lebih layan video porno str8 berbanding video porno gay.. aku mls nak ckp byk sbb ko xde dkt dgn aku..

      Delete
    2. Eh, sorry khuzai, didn't mean to make u upset. Mgkin kena baca komen aku tu dengan nada lawak jenaka...sory again.

      Delete
  11. oo dah break... emmmm sadis...

    ReplyDelete
  12. Cerita koe terbaik lar khuzairi cerita uni mengisahkan pengorbanan dan kesetiaan.
    Aku Harap ada lagi Sambungan Atau cerita Baru.

    ReplyDelete