02 April 2013

Sinopsis : Budak Duitan



Sinopsis : Budak Duitan

Cerpen Budak Duitan ini mengisahkan kehidupan seorang lelaki yang memiliki paras wajah yang tampan dan bentuk tubuh badan yang menarik. Lelaki itu bernama Muzhafar atau lebih senang dipanggil Muz berasal dari kampung dan berhijrah ke kotaraya untuk mencari pekerjaan selepas kematian kedua ibu bapanya. Di kotaraya Muz tinggal dengan rakannya yang bernama Rozaimie(Mie) seorang lelaki yang tidak kurang kacaknya juga yang bekerja sebagai DJ di kelab malam di kotaraya itu. Rozaimie mempunyai pekerjaan sampingan yang mendatangkan pulangan yang lumayan dan mengajak Muzhafar bekerja dengannya. Pekerjaan Rozaimie adalah sebagai teman semalam atau digelar sebagai “Money Boy” yang dijadikan teman penghibur orang-orang kaya termasuk Datin dan juga Dato yang berselera songsang. Walaupun pada mula Muzhafar agak berat, namun setelah melihat kesenangan yang diperoleh rakannya itu akhirnya dia juga menjadi “Money Boy”. Dalam banyak-banyak pelangan yang melangani Muzhafar, ada seorang lelaki yang kaya telah tertawan dengan muzhafar dan telah jatuh hati kepadanya. Hakikat sebenar adalah Muzhafar seorang lelaki yang sejati pada mulanya dan mempunyai teman wanita di kampung. Adakah Muzhafar akan menerima lelaki itu dan meninggalkan teman wanitanya untuk kesenangannya?. Segala persoalan bakal terjawab dalam setiap bahagian dalam cerpen “Budak Duitan” ini.

Cerpen bakal di siarkan di :



9 comments:

  1. s'kum...macam mane nak dpt kan cerpen dukun dari awal nya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmslm..
      cuba cari di label Dukun
      atau taip link ini http://www.setitikdakwatpena.blogspot.co.uk/2012/12/dukun-part-1.html

      kemudian hanya klick pada newest post utk part2 seterusnya .. tq

      Delete
  2. Waahhh...very nice la... Baru terserempak dengan blog yang banyak citer original. Rajin betul Khuzairi ni. Puteri pun suka tulis citer di blog Puteri. Cuma genre penulisan Puteri agak melampau. Kalau takut jangan pergi yea. http://komikbiru.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasal xpat masuk blog ko PC ?

      Delete
    2. puteri comel..saya dulu selalu gak berkunjung di blog saudari..tapi bila saya kegersangan jelah hehehe banyak bahan kat sana. nasib baik saya ni bisex, so turn on jugak lah kalo pergi kat blog saudari untuk layan video2 porn str8 hahahaha btw thanx sbb visit blog sy.. blog saudari juga byk cerpen2 sex str8 yg tol2 meremangkan segala bulu dibadan hehehe

      Delete
    3. Abg Janggut tak dapat masuk blog? Blog Puteri ni untuk org yang dah sunat dgn pecah suara je. Kalo tak dapat masuk mesti bini Abg Janggut dah pasang Firewall.

      Delete
    4. amboi amboi amboi...( dengan style azwan ali ) wakakakaka...
      dah berjangut dah ..nak sunat sekali lagi takut takda kapala lah pulak nanti...:)

      Delete
  3. use what u have to get what u want ... this must be a good story .^_^.

    ReplyDelete