17 February 2015

Its all about business

Assalammuallaikum wbt.. Perghh lama giler dah aku tak update apa-apa kat sini kan hehehe..
Walaupun dalam diam aku sedang gigih menyiapkan beberapa cerpen dan novel untuk bacaan anda semua ..

Walaupun aku sibuk sekarang bekerja mengumpul duit untuk pelbagai urusan dan sara hidup.. Aku tetap jenguk juga kat blog aku ini.. Ada juga aku terbaca beberapa komen minta aku bukukan karya-karya aku ni.. Hmm idea yang menarik,namun aku tak tahu ada ke company nak publishkan karya aku ni hahahaha.. Memang tak ar kan..

Memandangkan kita bakal berhadapan dengan GST, dan segala kos hidup akan meningkat dan membebankan jadi aku ingat aku nak jual la karya-karya aku nanti.. Hehehe nak cari duit poket sikit.. Cukuplah setakat lepas untuk bayar sewa rumah kan hahahaha..

So karya-karya akan datang aku akan jual..hehehe . Sesape yang beli nanti aku akan hantar melalui email dalam format pdf. Hmmmm macam bajet bagus je kan sampai nak jual hahahaha.. Jangan risaulah, kalau aku nak jual pon aku tak akan charge sampai beratus2.. Karya macam ni tak sampai pun rm30.. Hahaha

Antara karya yang bakal aku jual.. Antaranya .. Novel sambungan URUTAN CINTA.. dengan tajuk SENTUHAN (klasifikasi 18sx) .. Selain itu ada bebrapa lagi novel yang masih belum diberi tajuk, ada yang berklasifikasi 21sx(bacaan dewasa) .. Beberapa cerpen lain juga hampir siap ku taip.. Akan ku jual juga nanti..

Jangan risau , ada cerpen yang aku akan siarkan secara percuma kat sini.. Hehehehe .. Tapi kan, aku tak yakin macam ada orang nak beli je ..hehehe.. So yeah kalau korang sume bersetuju dengan idea aku.. Bolehlah komen.. Kalau tak setuju tak apa.. Aku tak jual.. Hmmmm

10 comments:

  1. Aku nak beli sisi gelap kau. Peliss make it happen :P

    Cerpen tu kalau kau compile kan beberapa cerpen jadi satu buku pun ok jugak.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Bayaran melalui paypal sahaja.. Kalau betullah nak beli hehehe..

    Full preview novel2 dan cerpen2 akan aku post nanti.. Bagi memudahkan korg memilih,menempah,dan membeli.. Kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. akudahtua dah kujai..aku diam kat rumah orang orangtua, nanti aku dapat brim aku belilah, tapi buat masa sekarang aku nak jual bulu dululah ..kalu laku la..kalo tak lakuaku baca yang free jer lah ..kesian bang janggut ko ini hehehe... lama giler , malah hampir giller tunggu update ko... hahahaha..ok kujai teruskan lah ..karya karya mu itu..aku akan baca walau ko tak buat pun sambungan sisi gelapa 3 ..
    p/s amacam sudah kawen blom ? :)

    ReplyDelete
  5. Nak beli.... pls buat sambungan dukun 2....

    ReplyDelete
  6. Khuzai..... :( please update

    abgjanggut

    ReplyDelete
  7. Lau ada emai blh ko kasi tk.. Nti lau tu, aku sokong je lau ko nk jual.. Blh nk oder semua buku2 ko.. Setiap penulisan tu pasti lah ada harga an, ko pon snggup luang kn masa utk tulis2 semua novel2 ,ape salah sport ko lak..

    ReplyDelete